ja, ik wil betrouwbaar internet in het buitengebied

Voordelen

veilig

Snel internet via glasvezel is één van de meest veilige manieren om internet te transporteren. Het is niet gevoelig voor externe factoren en daardoor veilig en betrouwbaar.

Super snel

Internet via glasvezel is zeer snel. De basisabonnementen beginnen al bij 50 Mbit/s down- en uploadsnelheid. Deze abonnementen kunnen oplopen tot 800 Mbit/s down- en uploadsnelheid.

Betrouwbaar

Snel internet via glasvezel is een zeer betrouwbaar middel om u te voorzien van internet. Daarnaast is het ook de meest toekomstvaste methode om informatie te transporteren. Ook heeft glasvezel geen last van weersinvloeden.

Snel uploaden

Een verschil met de andere technieken zoals kabel en DSL is dat de uploadsnelheid van glasvezel abonnementen net zo snel is als de downloadsnelheid.

Gemeente

De overheid, provincies en gemeenten worstelen al geruime tijd met het vraagstuk ‘Hoe krijgen wij die honderdduizenden bewoners en bedrijven in het buitengebied op snel internet’De overheid, provincies en gemeenten worstelen al geruime tijd met het vraagstuk ‘Hoe krijgen wij die honderdduizenden bewoners en bedrijven in het buitengebied op snel internet?’. Via het DICO Breedband Buitengebied realisatie concept wordt dit vraagstuk opgelost. Dit zijn geen onderzoeken, maar initiatieven en projecten om breedband internet te realiseren met als ultieme doel dat ‘de schop de grond’ ingaat.

Een goede internetverbinding is en wordt steeds belangrijker. Er komen veel nieuwe diensten bij die vragen om een snelle, veilige en betrouwbare verbinding. Denk hierbij aan interactieve diensten op TV, zorg op afstand, onderwijs, ontspanning zoals gamen en Netflix, super-HD TV in meerdere kamers. Daarnaast wordt thuiswerken steeds belangrijker, zakelijke toepassingen, slimme apparaten in huis die met het internet verbonden moeten worden, clouddiensten en beveiliging van uw eigendom of van bijvoorbeeld uw dieren door middel van camerasystemen die de beelden direct in de ‘cloud’ opslaan, maar die u ook direct op afstand via uw mobiel of PC kunt bekijken etc. Glasvezel biedt deze snelle en betrouwbare internetverbinding. Snelle internetverbindingen stimuleren ook de economische ontwikkeling van het buitengebied. Belangrijk is dat het de waarde van uw huis verhoogt, omdat eventuele toekomstige kopers snel internet belangrijk vinden.

Wilt u ook snel internet krijgen en u zoekt een partij die dit snel en efficiënt kan uitvoeren met als doel om zo snel mogelijk de schop in de grond te krijgen om snel internet in de buitengebieden te realiseren, neem dan contact op met DICO Breedband Buitengebied.