Werken bij DICO

Leuke bijbaan? DICO zoekT enthousiaste campagnemedewerkers

Heb jij een vlotte babbel en wil je die graag inzetten binnen je job? Ben je op zoek naar een leuke bijbaan tussen 12 en 16 uur per week, die goed te combineren is met bijvoorbeeld je studie, hobby’s of andere baan? Ga dan aan de slag als parttime campagnemedewerker!

Functieomschrijving
Ben jij gewend aan snel internet? Superfijn! Helaas geldt dit niet voor iedereen in Nederland. Veel mensen die wonen in de buitengebieden hebben nog geen glasvezelverbinding en kunnen dus niet profiteren van dit snelle internet. Maar daar ga jij verandering in brengen.

Als parttime campagnemedewerker ondersteun je het campagne team dat als doel heeft om tijdens de zogeheten vraagbundeling zoveel mogelijk bewoners en bedrijven in het buitengebied zich te laten inschrijven bij één van de serviceproviders voor supersnel internet, HD tv en telefonie.

Je gaat de huizen langs om bewoners te informeren en te bewegen zich in te schrijven. Je geeft voorlichting over de voor- en nadelen van de verschillende aanbieders en je helpt bewoners op informatie en inschrijfavonden zich in te schrijven.

De activiteiten zullen met name in de middag, in de avonden en in de weekenden plaatsvinden. Dus ideaal te combineren met je studie of andere dagelijkse bezigheden.

Kortom, jij helpt om het buitengebied nog een beetje mooier te maken. De bewoners zullen je daar erg dankbaar voor zijn.

Training
Is de wereld van glasvezel nog een mysterie voor jou? Geen probleem! Voordat je begint als parttime campagnemedewerker krijg je eerst een korte training waar je alle ins en outs leert over glasvezel. Ook ga je de eerste paar keer samen met een collage bij mensen op bezoek. Zo leer je on the job alles wat je moet weten. Wanneer je de smaak te pakken hebt, ga je alleen op stap.

Werktijden

Je werkt tussen de 12 en 16 uur per week. Dit doe je vooral in de middag, avond en de weekenden. Wanneer je werkt, bepaal je zelf. Deze bijbaan is dus makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je studie, hobby’s of een andere baan.

Wat wij bieden:

 • – Een prima salaris met eventuele bonussen;
 • – Een leuke, flexibele bijbaan voor langere tijd;
 • – Een plek binnen een enthousiast en gezellig team;
 • – Reiskostenvergoeding;
 • – Een betaalde training voordat je begint;
 • – Een mooie toevoeging voor op je cv.

Wat wij vragen:

 • – Je hebt als student minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
 • – Je bent tussen de 12 en 16 uur per week beschikbaar.
 • – Een rijbewijs is een pre;
 • – Eigen vervoer is een pre;
 • – Je bent in ieder geval de komende maanden beschikbaar.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen of heb je een vraag over deze vacature om deze tijdens een kop koffie te bespreken? Stuur dan een mail of bel naar Henk Jan Witteveen