ja, ik wil betrouwbaar internet in het buitengebied

voordelen

veilig

Snel internet via glasvezel is één van de meest veilige manieren om internet te transporteren. Het is niet gevoelig voor externe factoren en daardoor veilig en betrouwbaar.

super snel

Internet via glasvezel is zeer snel. De basisabonnementen beginnen al bij 50 Mbit/s down- en uploadsnelheid. Deze abonnementen kunnen oplopen tot 800 Mbit/s down- en uploadsnelheid.

betrouwbaar

Snel internet via glasvezel is een zeer betrouwbaar middel om u te voorzien van internet. Daarnaast is het ook de meest toekomstvaste methode om informatie te transporteren. Ook heeft glasvezel geen last van weersinvloeden.

snel uploaden

Een verschil met de andere technieken zoals kabel en DSL is dat de uploadsnelheid van glasvezel abonnementen net zo snel is als de downloadsnelheid.

Zakelijk

Wat voor bewoners geldt in een buitengebied, geldt ook voor bedrijven in buitengebieden en op industrieterreinen. Voor uw bedrijfsvoering heeft u snel en betrouwbaar internet nodig via glasvezel. DICO Breedband Buitengebied neemt ook de  bedrijven mee in de projecten. Hoe meer bedrijven en huishoudens in een glasvezel project, hoe meer kracht er in een project zit.

Een goede internetverbinding is en wordt steeds belangrijker. Er komen veel nieuwe diensten bij die vragen om een snelle, veilige en betrouwbare verbinding. Denk hierbij aan interactieve diensten op TV, zorg op afstand, onderwijs, ontspanning zoals gamen en Netflix, super-HD TV in meerdere kamers. Daarnaast wordt thuiswerken steeds belangrijker, zakelijke toepassingen, slimme apparaten in huis die met het internet verbonden moeten worden, clouddiensten en beveiliging van uw eigendom of van bijvoorbeeld uw dieren door middel van camerasystemen die de beelden direct in de ‘cloud’ opslaan, maar die u ook direct op afstand via uw mobiel of PC kunt bekijken etc. Glasvezel biedt deze snelle en betrouwbare internetverbinding. Snelle internetverbindingen stimuleren ook de economische ontwikkeling van het buitengebied.

Wilt u ook snel internet realiseren en u zoekt een partij die dit snel en efficiënt kan uitvoeren met als doel om zo snel mogelijk de schop in de grond te krijgen om snel internet in de buitengebieden te realiseren, neem dan contact op met DICO Breedband Buitengebied.

 

Partners